2011. március 12., szombat

Szoftverek letöltése

ITNap mind nap előfordul, hogy szűkségünk van egy alkalmazásra és előfordul, hogy tanácstalanok vagyunk azzal kapcsolatban, hogy vajon melyiket használjuk, honnan tudjuk letölteni, mivel a választék óriási.

Első sorban a programokat több kategóriába lehet sorolni vannak a fizetős programok, amely használatáért természetesen fizetni kell, de ennek fejében többféle szolgáltatást is kapunk pl. támogatás, automatikus frissítés, jobb, tejesebb funkciók stb.
A másik kategória a demok és shareware programok amelyek a fizetős programok lebutított verziói vagy pedig teljes értékű szoftverek, de használatuk időhöz vagy program indításhoz van kötve, általában 15-30 nap vagy 10-20 indítás.
A következő kategória az ingyenes szoftok amelyeket általában otthoni felhasználásra készítenek, használatukért nem kell fizetni, és sok esetben komoly alternatívat nyújt a fizetős programokkal szemben. 

Egy pár hely ahonnan le lehet tölteni a programokat, ezeken az oldalakon találtok egy kis leírást is hogy mire jó és a szoftverek kategóriába is vannak rendezve a könnyebb elérhetőség szempontjából.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése