Oldalak

2011. március 12., szombat

Szoftverek letöltése

ITNap mind nap előfordul, hogy szűkségünk van egy alkalmazásra és előfordul, hogy tanácstalanok vagyunk azzal kapcsolatban, hogy vajon melyiket használjuk, honnan tudjuk letölteni, mivel a választék óriási.

Első sorban a programokat több kategóriába lehet sorolni vannak a fizetős programok, amely használatáért természetesen fizetni kell, de ennek fejében többféle szolgáltatást is kapunk pl. támogatás, automatikus frissítés, jobb, tejesebb funkciók stb.
A másik kategória a demok és shareware programok amelyek a fizetős programok lebutított verziói vagy pedig teljes értékű szoftverek, de használatuk időhöz vagy program indításhoz van kötve, általában 15-30 nap vagy 10-20 indítás.
A következő kategória az ingyenes szoftok amelyeket általában otthoni felhasználásra készítenek, használatukért nem kell fizetni, és sok esetben komoly alternatívat nyújt a fizetős programokkal szemben. 

Egy pár hely ahonnan le lehet tölteni a programokat, ezeken az oldalakon találtok egy kis leírást is hogy mire jó és a szoftverek kategóriába is vannak rendezve a könnyebb elérhetőség szempontjából.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése